Dé online oplossing voor al uw packages...

Case: De systeembeheerder

"Wij beheren een netwerk met 230 Client machines en 6 servers. Op zich is het een stabiel netwerk maar doordat onze gebruikers zelf hun software installeerden traden er toch relatief veel problemen op. We moesten elke week wel een paar keer een pc opnieuw installeren! Na een vergadering of wat besloten we dat het applicatiebeheer maar uitbesteed moest gaan worden . We wisten eigenlijk niet waar te beginnen.

Via referenties kwamen we in contact met Packagepoint. Wij vroegen om een analyse van de applicatieomgeving en op basis daarvan een advies. Na de analyse bleek dat de goedkoopste oplossing een MSI omgeving was die door middel van Active directory uitgerold moest gaan worden. Het mooie hiervan was dat we geen dure uitrol pakketten zoals SMS of Altiris aan hoefden te schaffen. Nu zijn we een maand verder. Er zijn geen noemenswaardige problemen met applicaties meer en alles wordt automatisch bij de gebruikers geïnstalleerd.

We zijn dik tevreden!"

Packagepoint

  • Goede producten die aan alle Microsoft standaarden voldoen.
  • Snelle en klantgerichte service
  • Heldere communicatie
  • Snelle afwikkeling
  • Goede documentatie
  • Lage prijzen, vraag een offerte aan!

 

Case - De applicatiespecialist

"Ik had 173 applicaties onder mijn beheer. De installaties ervan vergden veel tijd, elke gebruikersgroep had andere settings en voorkeuren. Ook ging het nog wel eens fout omdat de uitvoerders van de installaties de problematiek niet goed kenden. Hierdoor...
lees verder >